Gala Premiilor Facultăţii de Protecţia Mediului

Miercuri, 11.04.2012, la ora 11, la sediul Facultăţii de Protecţia Mediului din Oradea, în sala 109, va avea loc “Gala Premiilor Facultăţii de Protecţia Mediului”. În cadrul acestei gale, aflată la a III-a ediţie, cadrele didactice, remarcate prin activitatea editorială şi de cercetare în anul precedent, vor fi răsplătite în mod simbolic cu diplome.
Cu ocazia Galei Premiilor Facultăţii de Protecţia Mediului vor fi premiați cei care au participat la pubicarea de articole în reviste cotate ISI, aceștia vor primi diplome de excelenţă. De asemenea, câştigarea finanţării proiectelor de cercetare în regim competiţional constituie o performanţă atât pentru cercetători, cât şi pentru instituţie, iar aceasta va fi marcată de asemenea prin diplome de excelenţă. Drumul ştiinţific spre obţinerea unui brevet de invenţie este în general foarte lung, astfel că autorul unui brevet de invenţie merită pe deplin o diplomă de excelenţă.
De asemenea, obținerea titlului de doctor într-un domeniu a constituit o performanţă individuală, dar şi o mândrie pentru instituţia doctorandului. În cadrul facultății de Protecţia Mediului 17 cadre didactice au obținut titlul de doctor în anul 2011, iar pentru această frumoasă performanţă vor fi distinşi cu diplome de excelenţă.
16 cadre didactice care au publicat cel puţin două cărţi în anul 2011 vor primi câte o diplomă de excelenţă. Aceeaşi distincţie va fi acordată și pentru şeful de lucrări dr. ing. Alin Teuşdea, autorul unui capitol de carte publicat la prestigioasa editură austriacă Intech Verlag. 28 de cadre didactice care au publicat câte o carte în 2011 vor primi diplome de merit.
În anul 2011, câteva cadre didactice ale Facultăţii de Protecţia Mediului au ajuns la vârsta de pensionare: prof. univ. dr. ing. Maria Zăpârţan, prof. univ. dr. ing. Csép Nicolae, prof. univ. dr. ing. Petru Burescu, conf. univ. dr. ing. Atanase Dalea. Pentru activitatea lor didactică şi de cercetare meritorie, domniile lor vor primi câte o diplomă de onoare.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.