Evenimente în Campusul UO

În data de 22 martie, studenţii orădeni sunt invitaţi la o serie de evenimente pentru a marca „Ziua Mondială a Apei”, dar şi pentru a sărbători Francofonia.

Primul eveniment pare mai exclusivist, este organizat de Facultatea de Protecţia Mediului şi se adresează cadrelor didactice, specialiştilor şi studenţilor de la facultatea mai sus amintită, pentru a marca „Ziua Mondială a Apei”, dar şi „Ziua Mondială a Meteorologiei”. Dublul eveniment organizat de Departamentul Ingineria Mediului va cuprinde prelegeri, dezbateri, prezentări de referate de către studenţi.  Cei care sunt dornici să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi la sediul Facultăţii de Protecţia Mediului, de pe str. Gen. Magheru, sala 306.

În cazul în care consideri că primul eveniment e prea devreme, după un party în Student’s, de la ora 15.00, la Biblioteca Universităţii, Asociaţia Eco Planning organizează un workshop tot cu ocazia „Ziua Mondială a Apei”. Evenimentul  va cuprinde: prezentări, discuţii, concursuri de premii.  Intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi toti cei care sunt interesați să descopere importanţa apei.

După terminarea workshopului Eco Planning  fetele de la Litere  te invită la evenimentul  „Plimbare prin spaţiul francofon” .  Odată cu acest eveniment se va organiza şi etapa locală a celei de-a  VII-a ediţii a concursului naţional interuniversitar de traduceri dintr-un autor francofon „Mot à monde”, câştigătorii calificându-se la etapa naţională organizată de Centrul Cultural Francez din Cluj. Nu putem să nu remarcăm că fetele noastre au avut rezultate remarcabile la nivel naţional, au ieşit de două ori pe locul I şi 3 ori pe locul II.  Evenimentul are loc în Pavilionul C, sala C010, începând cu orele 17.00.

Vă aşteptăm, noi vom fi acolo!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.