Blogmeet

 Scris de Ionuţ Benea, anul III, Istorie

Blogul a devenit în ultima vreme (ultimii ani) o putere în ale exprimării atât în mediul online, cât și-n mediul offline, cu o dezvoltare progresivă datorită oamenilor implicaţi din pasiunea/dorinţa de-a avea spaţiul necesar unde să se exprime liber, după bunul plac. Blogul a ajuns să facă parte din viaţa de zi cu zi a omului, a ajuns să aducă satisfacţie din multe puncte de vedere: un bun mod de relaxare, dezvoltare, câştig, exprimare liberă s.a.m.d.

Sunt blogger de vreun an şi câteva luni, neimplicat la nivel de blogosferă locală, ci mai mult strict pe profilul micului meu spaţiu virtual ce “experimentează” recenzia de film într-un mod cât se poate de subiectiv. Am descoperit o serie de oameni extrem de talentați în ceea ce înseamnă pasiune de-a scrie, o comunitate de cinefili din toate colţurile ţării ce comunică pe limba lor prin intermediul colţului său de creativitate reprezentat de blogul personal ori colectiv.

În ultima vreme am ciulit urechile cu privinţă la întâlnirile dintre bloggeri, așa am aflat de-un ”blogmeet” local (Oradea) unde era invitat orice blogger/bloggeriţă de pe raza orădeană, astfel eu m-am simţit cu musca pe căciulă și mi-am făcut curaj pentru prima întâlnire offline de când activez ca blogger.

Prima impresie a fost că Oradea are o blogosferă cu membri, prieteni la cataramă, o unitate blogosferică de admirat prin ceea ce reprezintă atât ca persoane, cât și ca bloggeri. Pe viitor sper să mai vizitez astfel de meeting-uri, dar cu o prealabilă cunoaștere online a ceea ce înseamnă scrisul bloggăresc orădean.

Lista de prezenţă:

Sebi Mazilu (designerul.ro), Andrei Popa (andriipopa.ro), Liliana Ianculescu (lilisor.net), Laurenţiu si The Fan (orădeanul.com), Dan Marius Sabău (dan-marius.ro), Bubu (bogdanul.ro), Benea Ionuţ (piratulcinefil, FilmeTari, Scoala de Cinema) Axi (fără-sens.com), Ciprian Alexei (TheFUA.ro si MuzicaDeVest.ro) Voicu ( cititor)

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Au mai fost:
    – The Fan (tot la oradeanul.com), dar plecase pe cand ai aparut tu:
    – Ciprian Alexei (TheFUA.ro si MuzicaDeVest.ro) dupa ce ai plecat…

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.