ELSA Oradea-Seminar pe tema Contractelor şi Succesiunii

Scris de Patricia-Roxana Sarca, anul I, Drept

Miercuri, în data de 29 februarie, sala festivă a Facultăţii de Drept din Oradea a găzduit cel de-al doilea seminar pe tema Noului Cod Civil, de data aceasta făcându-se referire la Contracte şi Succesiuni. ELSA Oradea, prin departamentul de Seminarii şi Conferinţe condus de Patricia Scorţe, a deschis o serie de seminarii pe tema Noului Cod Civil, cu scopul de a facilita înţelegerea acestuia în rândul studenţilor, dar şi a celor ce profesează deja în domeniul juridic.

Nu întâmplătoare este alegerea acestei teme deoarece recenta intrare în vigoare a Noului Cod Civil a dat bătăi de cap mai ales studenţilor din anii III şi IV care au studiat pe baza vechiului Cod, dar exemenele de admitere în Barou de Avocatură sau la Institutul Naţional al Magistraturii le vor susţine după tematica Noului Cod.

Invitată pentru a lămuri problemele legate de Contracte şi Succesiuni a fost doamna conferenţiar universitar Carmen Popa.

Înarmată cu o prezentare Power Point făcută pe înţelesul tuturor, cu multă răbdare şi capacitate de a se coborî la nivelul studenţilor, doamna conferenţiar le-a vorbit studenţilor două ore încontinuu despre tema mai sus menţionată, fiind întreruptă uneori de întrebări din partea acestora.

Expunerea a fost organizată prezentând în paralel vechile reglementări cu cele noi şi descriindu-le pe cele din urmă, astfel s-a putut observa diferenţa dintre acestea, facilitând înţelegerea lor.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.