Valentine Movie

Astăzi e ziua cea mare, ziua îndrăgostiţilor, 14 februarie, o sărbătoare importată de pe alte meleaguri, dar celebrată la fel de entuziast de către conaţionalii noştri îndrăgostiţi.

Chiar dacă nu sunt aşa de acord cu această sărbătoare universală, tot o să-i aduc omagiu printr-un film bun cu o recenzie făcută la comun:

Away We Go

„It’s all those good things you have in you. The love, the wisdom, the generosity, the selflessness, the patience…”

Am decis să alegem acest film în detrimentul celor foarte cunoscute de publicul larg, pentru că este genul de film puţin cunoscut, ce oferă o surpriză plăcută celui ce a decis să-i acorde o şansă înspre vizionare. Urmăreşte reţeta filmului recomandabil pentru această perioadă, o comedie spumoasă plină de momente comice ce nu se dă la o parte să fie romantic, dar având şi unele momente triste, menite să trezească gânduri pe marginea subiectului abordat.

Away We Go descrie călătoria unui cuplu care urmează să aibe un copil şi porneşte la drum în căutarea locului potrivit pentru a se aşeza. Emoţionanta legătură a celor doi tineri care par a se înţelege fără cuvinte şi delicateţea ataşamentului fac subiectul unei prezentări realiste a unei relaţii fericite, opus scenariilor obişnuite care încasează sume fantastice în cinema. Acest itinerariu va avea parte de ciudate interacţiuni între acest cuplu şi o serie de personaje care mai de care mai ciudate.

În sfârşit, Away We Go e un film potrivit pentru orice zi în care oamenii sunt îndrăgostiţi şi dornici de-un film numai bun de văzut alături de cel drag ţie.

Semnat Bonnie and Clyde

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Reblogged this on Movie Zone.

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.