AU MAI RĂMAS 3 ZILE PENTRU DEPUNEREA DOSARELOR DE BURSE OCAZIONALE

Articol de Adina Ciriblan

Ce sunt bursele ocazionale?!… o să vă întrebaţi… Universitatea din Oradea acordă semestrial 10 burse ocazionale sociale, în valoare de 250 lei şi 10 burse de performanţă în valoare de 350 lei.

Documente justificative pentru obţinerea bursei  de ajutor social ocazional sunt următoarele:  cerere tip în care să se explice solicitarea bursei sociale, adeverinţă de student, adeverinţă de la centrul de plasament, adeverinţă de venit al părinţilor sau susţinătorilor legali, copie după certificatul/certificatele de deces ale părinţilor, adeverinţă medicală, adeverinţă de elev/student al/ale fraţilor/surorilor aflaţi în grija părinţilor.

Bursa ocazională de merit se acordă pentru rezultate deosebite obţinute la manifestări ştiinţifice, cultural-artistice şi sportive. Documentele justificative pentru obţinerea bursei ocazionale pentru rezultate deosebite obţinute la manifestări ştiinţifice, cultural-artistice şi sportive sunt: cerere tip, diplomă/certificat de prezentare/susţinere a unei lucrări ştiinţifice la o manifestare naţională/internaţională, articol/studiu publicat într-o revistă ştiinţifică, diplomă/certificat de prezentare la o expoziţie de pictură/sculptură, artă grafică, etc., diplomă/certificat de prezentare/obţinere a unui premiu la o manifestare culturală, artistică sau sportivă, adeverinţă de participare în echipe de cercetare/programe/contracte naţionale/internaţionale, adeverinţă de student. Rezultatele obţinute la manifestări ştiinţifice, cultural-artistice şi sportive trebuie să fie aferente semestrului în care se acordă bursa.

Aceste burse se poate acorda aceluiaşi student de 2 ori în decursul unui an universitar.

Pentru obţinerea unei burse de ajutor social ocazional şi a bursei ocazionale pentru rezultate deosebite studenţii vor depune cererea şi actele justificative la secretariatul prorectorului cu probleme sociale şi studenţi, dna. Conf.univ.dr. Simona Trip, aflat în clădirea Rectoratului, et. 3, vizavi de lift, până pe 26 ianuarie 2012 inclusiv.

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.