Ghiocelul Bodybuilder

Scris de Remus Popovici, Litere, Anul I

  Odată cu venirea primăverii, nu doar trotuarele abundă de tarabe cu flori, care n-au neapărată legătură cu primăvara, de mărţişoare  de toate formele, lipsite de simbolicul şnur alb-roşu, ci şi sălile de forţă sunt asaltate brusc de masculi fatali, care-şi propun ca până în vară să se întâmple minunea: pectorali voluminoşi, braţe definite şi abdomen de Hollywood.

Sunt uşor recognoscibili, tunşi foarte scurt, să se vadă pânza cu însemnele din  copilărie, ceafa lată, un tricou cu cât mai multe etichete, mulat, cu măcar trei dungi pe el, sub care se ascunde ostentativ un ghiozdan de pecie…

Continuând cu un şort asortat tricoului care ne dezvăluie picioarele netede, cosmetizate, ca de manechin, iar încălţămintea, dacă nu papuci de ştrand, atunci pantofi sport branduiţi absolut necesar, de culoarea curcubeului sau măcar în culorile steagului brazilian. Cu siguranţă, nu în ultimul rând, guma de mestecat, procesată cu pasiune, in slow-motion, ca privitoarele să fie impresionate de prezenţa masculului.

În scurt timp realizează evidentul, corpul lui nu mai are nevoie de vreo modificare, e bărbat bine oricum, dar dacă tot are abonamentul proaspăt făcut şi statusul pe reţelele de socializare cu „la sală”, de ce nu? De ce să nu impresioneze doamnele cu guma lui în continuare?Aşa că va fi perseverent! Va merge regulat la sală!

Îl observi uşor, îşi butonează telefonul cu touch-screen, râde în hohote şi tare la glumele spuse de el, utilizează greşit aparatura sălii, inventând exerciţii spectaculoase care nu au vreun randament fizic. Acesta fiind şi scopul. Efortul duce la sudoare, iar aceasta îi lezează impozanţa, ori acest lucru este sacrilegiul principiilor de mascul fatal.

Aşadar, se pare că e doar o chestiune de timp până ce pe străzi vor apărea trupuri sculptate din mitologia greacă. Muntele Olimp se mută, la coadă de la shaormării, ori în sacrul mall. Numărătoarea inversă a început!

Opinia ta conteaza!

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Copyright © 2013 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.